Miere cu Fulgi de Aur

109,90 RON
Cost livrare 15.99 lei, GRATUIT pentru comenzi peste 199 lei
Disponibil in stoc

Descriere


Acesta este un produs în ediţie limitată, ideal pentru un cadou de lux. Conţine miere crudă de salcâm şi fulgi de aur alimentar de 23 kt.

Eşti în căutarea unui cadou elegant, sofisticat, inedit, prin care să impresionezi persoana iubită, superiorul sau partenerul de afaceri?

Avem exact cadoul de care ai nevoie!

Mierea cu fulgi de aur reprezintă un cadou exclusivist, cu totul deosebit, ce va surprinde prin gustul, aspectul şi proprietăţile sale până şi cele mai rafinate persoane. Acest produs este o noutate absolută în România şi este fabricat în ediţie limitată. În plus, produsul are un ambalaj elegant, ce conturează imaginea unui cadou preţios şi sofisticat.

Mierea cu fulgi de aur conţine miere crudă de salcâm 100% naturală şi fulgi de aur alimentar de 23 kt. Datorită compoziţiei sale complexe, mierea crudă de salcâm este un excelent tonic pentru organism, întăreşte imunitatea, combate oboseala şi are efect antioxidant. Fulgii de aur alimentar de 23 kt potenţează efectul antioxidant al mierii, ajutând la regenerarea celulelor şi contribuind la eliminarea stresului.*

Mierea cu fulgi de aur este folosită cu succes şi ca tratament cosmetic anti-îmbătrânire, deoarece are un puternic efect hidratant şi antioxidant, prevenind astfel apariţia ridurilor şi redând aspectul luminos şi tânăr al tenului.

INGREDIENTE: 300g Miere crudă de salcâm, 20mg fulgi de aur alimentar 23 kt.


Comandă mierea cu fulgi de aur pentru un cadou sofisticat, cu totul special sau chiar pentru răsfățul propriu!

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Promotii

Pachet Cadou
240,52 RON
247,40 RON