Miere cruda Poliflora 500g Stupina Moldovan

16,90 RON
Cost livrare 15.99 lei, GRATUIT pentru comenzi peste 199 lei
Disponibil in stoc

Descriere

Miere Polifloră - Recomandarea apicultorului

Deși majoritatea consumatorilor de miere consideră mierea polifloră o miere de calitatea inferioară, acest lucru nu este deloc adevărat, chiar specialiștii și medicii apiterapeuți o recomandă ca fiind o miere "completă" benefică în tratarea diferitelor afecțiuni.

Bine de stiut : Aceasta miere polifloră provine de la flori salbatice (faneata) din zona Transilvaniei fara culturi agricole intensive.

Varietatea nectarului din care provine, îi conferă acestui sortiment şi un conţinut bogat în vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc) şi minerale (Ca, Mg, Fe, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), fiind recomandată în alimentaţia copiilor şi a vârstnicilor.

De ce o numim miere crudă?


O numim astfel deoarece a fost extrasă la rece și ambalată în starea ei naturală, fără a fi încalzită, păstrându-și astfel toate proprietățile benefice.

Am ales să oferim clienților noștri miere 100% naturală din producție proprie, cu efecte vizibile asupra sănătății.

Pentru a putea profita de această sursă de sănătate extraordinară, trebuie să o consumăm în stare naturală, adică să nu fi fost încălzită, prin încălzire mierea devenind chiar toxică.


Cu excepția mierii de salcâm care cristalizează după 1 an sau mai mult, restul sortimentelor de miere se cristalizează după 2-4 luni de la extracție.

Desigur că majoritatea dintre noi suntem obișnuiți cu acea miere din comerț, perfect limpede și care nu cristalizează, din păcate acea miere este una fiartă și ultrafiltrată, un simplu îndulcitor fără efecte benefice asupra sănătății.

Mierea provenită din stupina noastră Nu este procesată industrial și termic, tocmai pentru a păstra toate calitățile terapeutice acestui Aliment-Medicament intacte.  

Cristalizarea Mierii este un fenomen natural și este o garanție că mierea este 100% naturală.

Cantitate 500g


 

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
Mioara Gheorghiu
05 mar. 2021
Produsele stupina Moldovan sunt de calitate, gust deosebit foarte delicioase. Voi reveni cu comanda.

Produse recomandate