Polen crud de Paducel 250g Stupina Moldovan

27,90 RON
Cost livrare 15.99 lei, GRATUIT pentru comenzi peste 199 lei
Disponibil in stoc

Descriere

Disponibil și la


500 g - 45 lei 

1 KG + TRANSPORT GRATUIT - 86,9 LEI


 


Polen crud de calitate superioară direct de la producător, recoltat din zonă nepoluată și păstrat la congelator imediat după recoltare.

Polenul nostru este certificat la Institutul de Bioresurse Alimentare - IBA București , Certificat de Notificare: SNPMAPS, seria: AA / nr: 7480

Păducelul, o plantă medicinală cunoscută astăzi îndeosebi pentru beneficiile sale asupra inimii și a aparatului circulator.

Polenul Crud de Păducel prezintă o acțiune benefică asupra aparatului cardiovascular. Reduce depunerile de grăsime de pe pereții arterelor sau din alte țesuturi, ajutând astfel la scăderea nivelului de colesterol. Datorită acestor efecte, Polenul Crud de Păducel contribuie la reducerea tensiunii arteriale și este un bun aliat în curele de slăbire. Are o acțiune calmantă și tonifiantă asupra sistemului nervos, înlăturând insomniile, anxietatea, stările de iritabilitate sau depresie.

Polenul Crud este foarte bogat în complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12). De asemenea acesta conţine şi elemente minerale precum Fierul, Calciul, Zincul, Seleniul, fiind o sursă importantă de energie, ajutând la completarea carenţelor de vitamine, proteine şi minerale, astfel completând deficienţele unei alimentaţii deficitare, de care suferim cu toţii.


Administrare:

Cura minimă recomandată este de 6 săptămâni , de 2 ori pe an, primăvara și toamna, dar se poate consuma și pe tot parcursul anului fără restricții.


Pentru o alimentație sănătoasă, polenul crud se poate lua constant, chiar pe întreaga durată a vieţii, deoarece nu prezintă efecte adverse.


Doza recomandată în mod general este de 1-2 linguri pe zi, (15 - 25 grame).

Pentru persoanele cu stomac sensibil sau care nu au mai consumat Polen Crud sau care au o sensibilitate sporită la polenul uscat, este indicat să înceapă doar cu o linguriţă de polen, ca apoi doza să fie mărită treptat. Polenul poate fi consumat ca atare, în amestec cu iaurt, miere sau în salate.

Consumul de Polen Crud nu este limitat doar adulţilor. Este recomandat şi copiiilor, deoarece suplimentează lipsa de vitamine B şi ajută la completarea deficitului de proteine. De asemnea, Polenul Crud este recomandat femeilor gravide pentru suplimentul de vitamine, minerale şi amino-acizi.

Păstrarea: polenul crud se păstrează în congelator.

În afara congelatorului, polenul crud rezistă  până la 7-8 zile, astfel pe timpul transportului către consumator nu își pierde din proprietăți.

Atenție! Deși se păstrează la congelator, Nu Îngheață, datorită conținutului său mic de apă (aproximativ 8-10%). Aceasta permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.

Polenul crud poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

 

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
D
Delina Maria
02 feb. 2021
Achizitie verificata
Nota maxima! Polen curat si aromat! Livrare rapida
G
Gabriela
31 oct. 2014
Am cumparat polen crud de paducel. Atat gustul cat si mirosul sunt extraordinare, aroma imbietoare a unui camp plin de flori .
Va multumesc.

Promotii

Polen crud + Sacosa izotermă