Am făcut mai multe comenzi și de fiecare data produsele au fost foarte bune ,ambalarea produselor și serviciilor ireproșabile voi reveni în curând cu o noua comanda.Sirban

Sirban Daniela

Produsele sunt excelente , au un gust minunat iar ambalarea este foarte buna. Va mulțumesc.

Gligor Maria

O firma foarte serioasa. După 2 comenzi livrate exemplar la care au avut plata ramburs, la cea de-a treia comanda le-am făcut direct plata cu cardul pt că mi-au câștigat încrederea. Produse conform descrierii, cu un raport preț / calitate imbatabil! Voi reveni cu comenzi in viitor!

Ionita Mihai

Produsele sunt ambalate corespunzător, iar expedierea este foarte promta

Roxana

Ceea ce faceti este minunat.Faptul ca iubiti albinele si produsele acestora sunt pus in valoare de d-stra este foarte benefic pentru noi toti.Ramaneti in continuare la fel de buni si Dumnezeu sa fie cu noi cu toti.Am fost foarte multumita de produsele primite.Multa sanatate la toata lumea.

Gheorghiu Justina

Firma serioasa care ofera produse de calitate. Sintem foarte multumiti. Salutari de la Brasov

Stan Atena

Ce va pot spune este ca voi mai cumpara produse de la dvs., pentru ca sunt foarte, foarte bune !!! In plus, coletul l-am primit a doua zi ! Multumesc !

Silvia Geanta

Comand de ceva timp produse apicole si cosmetice de la Honey-Land si de fiecare data am fost extrem de multumit si incantat de calitatea produselor primite. Multumesc!

TiCO

Comand de ceva vreme, atat pt firma cat si pt acasa, miere, polen, sirop catina, produse pt copii. Pot doar sa spun ca mereu am fost extrem de multumita de calitatea produselor, de livrare, ambalare, comunicarea cand am avut nevoie.. Felicitari! Recomand cu drag oricui!

Alina

Sunteți minunați, foarte prompți, am primit produsele imediat, le am recomandat prietenelor mele și ... am mai făcut o comanda! Va doresc toate cele bune!

Neacsu Stefanua

Comand de ceva vreme, atat pt firma cat si pt acasa, miere, polen, sirop catina, produse pt copii. Pot doar sa spun ca mereu am fost extrem de multumita de calitatea produselor, de livrare, ambalare, comunicarea cand am avut nevoie.. Felicitari! Recomand cu drag oricui!

Alina

Polenul este foarte bun. De mult timp nu am mai gasit unul asa de aromat si un gust deosebit. Am sa mai comand, cu siguranta.

Popa Viorel

Foarte multumita si de produse si de livrarea rapida! Am apreciat mult si ambalarea grijulie a produselor. Recomand Honey-Land cu incredere oricui. Multumesc!

Moraru Paula

Cumpăr de ceva vreme de la Honey-Land, și de fiecare dată constat remacabila amabilitate și corectitudine a celor care se îngrijesc de buna desfășurare a lucurilor aici. Dacă toate firmele la care apleăm s-ar comporta identic, cred că buna înțelegere între oamenii de azi din România ar intra pe făgaș normal.

Paiu constantin

Produsele sunt de calitate, excelente și recomand cu incredere. Numai de aici o sa comanda. Va multumim.

Fulea Denisa

Foarte bune cremele de fata!Intra imediat in piele si o lasa foarte placuta la atingere. Despre cura de polen crud inca nu va pot spune ce efecte are,ca am inceput-o doar de 4 zile,dar nu e rau la gust,se poate lua neamestecat cu nimic. Va urez mult succes in continuare!

Voinea Florentina

Recomand produsele Dvs atît pentru calitatea lor cît pentru modul profesionist in care le prezentați,le promovați și nu în ultimul rind le livrați. Rămîn un client fidel al Dvs.

Iulian Ciurlică

Incantata de profesionalismul cu care au fost ambalate, produsele sunt extraordinare. Vom folosi exclusiv aceste produse...am folosit în ultimii 10 ani creme muuuuult mai scumpe (Vichy, Skincode, LRP) si vreau sa zic ca nu se compara cu aceste minuni! Aceeași părere despre siropul de.muguri de brad! Aruncați orice altceva din farmacie (Stodal, de ex care apare tot ca "naturist" dar plin de zahar și efect 0!), il folosim pentru ambii copii cu succes (2 și 4 ani). Recomand oricui! Mulțumim!

Ela Dan

Produsele sunt minunate,ca intotdeauna si livrarea rapida.Crema pentru ten sensibil o incerc prima oara si e super.Multumesc pentru bomboane!:)

Mihalache Georgeta

Produse foarte de calitate ! Felicitări pentru munca dumneavoastră ! Continuați tot așa !

ilinca titu