În conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, produsele achiziționate de pe www.honey-land.net se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără a invoca vreun motiv, cu condiția ca produsul și ambalajul acestuia să fie sigilate.

 Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se face telefonic la 0753652764 sau prin e-mail la comenzi@honey-land.net.

Produsele trebuie împachetate corespunzător (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediul nostru.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client.

Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare.

Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe www.honey-land.net folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la comenzi@honey-land.net sau telefonic la 0753652764.