Mierea Noastră, Sănătatea Dumneavoastră


           Bine ați venit în magazinul nostru! Numele meu este Ioan și împreună cu familia mea ne străduim să vă oferim, în fiecare zi, produse apicole de calitate 100% naturale, în stare pură, direct din stup.   

           Totul a început cu 40 de ani în urmă, când tatăl meu s-a angajat la ferma apicolă din zonă. Pasiunea și dragostea pentru albine au făcut ca după Revoluție, atunci când ferma apicolă s-a desființat, să cumpere o parte din stupi și să dezvolte pe cont propriu stupina și brandul nostru de familie, Stupina Moldovan.

            De atunci și până astăzi, trecând prin multe încercări, Stupina Moldovan a ajuns la un efectiv de 150 de familii de albine, amplasate într-un vechi sat săsesc din Transilvania, satul Uila, județul Mureș.

 Produsele noastre

            Stupina noastră este așezată într-o zonă de deal cu multă floră sălbatică la aproximativ 30 de km de munții Călimani. La sfârșitul lunii iunie ducem o parte din stupi la munte, în zona Borsecului pentru renumita miere de zmeură sălbatică.

Producem miere de salcâm, polifloră, de pădure, zmeură, polen crud, propolis, toate din flora sălbatică a zonei. Nu facem pastoral la culturi agricole tratate sau modificate genetic. Mierea noastră provine doar din flora sălbatică a zonei, astfel având efecte benefice vizibile asupra sănătății.

Nu pasteurizăm și nu ultra-filtrăm mierea, tocmai pentru a păstra intacte proprietățile benefice ale acestui super aliment.

Produse apicole direct din stup, crude, netratate termic, 100% naturale


Colaboratorii și partenerii noștri

În portofoliul nostru am adăugat toată gama de produse apicole de calitate, atent verificate, care îmbunătățesc și întrețin sănătatea clienților noștri:

  • Cosmetice apicole Apidava Cosmetic Line
  • Lăptișor de matcă pur ecologic Apiland
  • Mied Dacic
  • Suplimente apicole Prisaca Transilvania

Ce spun clienții noștri?

Satisfacția și mulțumirea clienților nostri este pe primul loc.  Aici puteți vedea o parte din mărturiile clienților noștri adunate de-a lungul anilor.

Date contact:

  • Stupina: satul Uila, nr. 139, jud Mureș

Tel: 0753 652 764, email: office@honey-land.net

Program: Luni-Vineri: 09.00-17.00