Miere De Manuka MGO 400+ MANUKA HEALTH 500g

441,00 RON
Cost livrare 15.99 lei, GRATUIT pentru comenzi peste 199 lei
Disponibil in stoc

Descriere


Mierea Manuka MGO 400+ - nivel superior cu activitate foarte ridicată - se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior și care au o rezistență sporită la tratamente.

Mierea de Manuka

Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac și cu gust ușor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical. 

MGO- factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol.

  1. Mierea MGO 400+  - nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.

Atentie:       Folosirea unui nivel de activitate prea puternic in cazurile in care nu este necesar poate duce in anumite cazuri la aparitia unor reactii adverse sau de sensibilitate din partea organismului, de aceea va recomandam sa folositi factorul potrivit necesitatilor Dvs.

Recomandări:

  • Uz intern:  infectii cu stafilococ auriu, febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; potențează acțiunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc.
  • Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.
  • Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.

Mod de administrare:

  • Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;
  • Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;
  • Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review