0753 652 764 Luni-Vineri (09:30-17:30)  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Date Firmă

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Honey-Land.net Produse Apicole 100% naturale (honey-land.net).

Site-ul Honey-Land.net Produse Apicole 100% naturale (honey-land.net) este operat de societatea Honey Land Natura SRL, cu sediul in B-dul Regiei, nr 6B, Bl 2, Parter, Biroul nr 6, Sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/7135/2016.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Honey-Land.net Produse Apicole 100% naturale (honey-land.net), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Honey-Land.net Produse Apicole 100% naturale (honey-land.net) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Honey-Land.net Produse Apicole 100% naturale (honey-land.net) si a tertilor cu care Honey-Land.net Produse Apicole 100% naturale (honey-land.net) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Honey-Land.net Produse Apicole 100% naturale (honey-land.net), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Honey-Land.net Produse Apicole 100% naturale (honey-land.net) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  


  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  

Marturiile clientilor

 

i want to congratulate you, ''You are wonderful"!Everything i have received is excellent .You really deserve one thousand of congratulations. I will be...

elena d

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 
 PACHETE IMUNITATE