0753 652 764 Luni-Vineri (09:30-17:30)  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Date Firmă

  
  
  
  
 Poze Spray Dermatopica

   
 
Pin It


Spray Dermatopica

Pret: 17 RON

Disponibil in stoc

LIVRARE/EXPEDIERE

DERMATOPICA

Spray pentru tratarea  DERMATITEI ATOPICE si SEBOREICE (cu aplicatii si pe zonele iritate ale bebelasilor)

 

Descriere:

Produsul este 100% natural.

 

Ingrediente:

- propolis extras in apa;

- argint coloidal;

- uleiuri presate la rece de avocado si cuisoare;

- ulei volatil : de lavanda, salvie, lamaie, ylang-ylang, pin, busuioc;

Produsul nu contine alcool!

Indicatii: diferitele etape ale:

              DERMATITEI ATOPICE

              DERMATITA SEBOREICA

              Zonele iritate (fundic si pampers) la BEBELASI ( piele oparita)

 

Actiunea produsului:  puternic cicatrizanta, hidratanta, antibiotica, antiinflamatoare, regeneranta.

 

 

  Principiul activ si metoda de extragere a a propolisului ce intra in componenta produsului  este premiata cu :

  

 Medalia de aur  la Salonul International de Inventii din Croatia 2012

 Medalia de argint  la Salonul International de Inventii din Seoul 2011

 Medalia de argint  la Salonul International de Inventii din Varsovia 2011

 

Mod de administrare:

- A se aplica cate un puf de 2-3 ori pe zi pe pielea curata si uscata;

- Recomandam sa nu utilizati sapunuri/detergenti care contin substante chimice;

- Dupa imbunatatirea starii pielii, a se diminua numarul de aplicatii;

- A se agita produsul inainte de fiecare utilizare;

- Pentru cazurile de dermatita atopica foarte severe, recomandam ca persoana afectata sa urmeze si o cura de intarire a imunitatii. Produsul recomandat de noi este un complex 100% natural, pe baza antioxidanti extrasi din struguri: ANTIOXIVITA.

 

Precautii:

A se testa reactiile adverse inainte de aplicarea produsului!  Aplicati un puf pe pielea antebratului si daca in decurs de 10 minute nu apar reactii adverse (roseata, mancarimi, inflamare) – puteti aplica produsul si pe zona afectata.

 

PROPOLIS CERA aqua EXTRACT (INCI): este compus din rasini vegetale, balsam de diferite compozitii, cearã, uleiuri eterice, fier, microelemente - cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adaugã polen, flavonoide, secretii ale glandelor salivare ale albinelor.

Compozitia sa chimicã reprezintã un amestec de substante, în special: derivatii flavonici, acidul ferulic (activ contra germenilor), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi. In medie, acesta contine 55% rãsini si balsamuri, 30% ceruri si 10% uleiuri eterice.

 

ARGINT COLOIDAL Ag(30%)(INCI): este o soluţie complet omogenă de particule microscopice foarte fine de argint, care este obţinută dintr-o bucată mai mare de argint pur, aşa numitul argint quadrat, şi din apă ultra curată, bidistilată, prin procesul de electroliză, în condiţii de laborator şi cu aparate electrice specifice procesului. Se numeşte coloid, orice particulă cu dimensiunea cuprinsă între 1 şi 500 nm (nanometri). În acest produs se găsesc apă deosebit de curată, bidistilată, fără sarcină electrică şi particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcină electrică. Argintul este un element esenţial atât pentru plante şi animale, cât şi pentru oameni. Confera sanatate pielii, protejand-o de agentii nocivi.

 

ULEI PRESAT LA RECE DE CUISOARE. EUGENIA CARYOPHYLLUS SEED OIL  (INCI) Metoda de extragere a uleiului ( la rece) , asigura transmiterea acestor proprietati in forma cea mai pura si nealterata.

 

ULEI PRESAT LA RECE DE AVOCADO; AVOCADO SEED OIL (INCI): o sursa bogata de vitamina A si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, ceea ce il recomanda ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate. Uleiul de avocado este bogat in sterolini (denumiti steroizi ai plantelor), substante reputate pentru efectul lor de a atenua petele produse de varsta sau de expunerea la soare, cicatricile. Uleiul de avocado mareste in mod semnificativ si superior altor uleiuri vegetale productia de colagen din piele, care dupa cum stim, se diminueaza in cantitate odata cu varsta, ducand la imbatranirea pielii si aparitia ridurilor. Nu este de mirare ca uleiul de avocado este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii, direct aplicat pe piele sau inclus in produsele anti-ageing. Metoda de extragere a uleiului (la rece) , asigura transmiterea acestor proprietati in forma cea mai pura si nealterata. Fara contraindicatii pentru uz extern

 

ULEI VOLATIL DE LAVANDA - LAVANDULA AUGUSTIFOLIA OIL (INCI): ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa din planta Lavandula Angustifolia.  Originara din zona Alpilor, lavanda are multiple proprietati. Ne incanta cu un cu un miros extrem de placut si calmant.  Fara contraindicatii.

 

ULEI VOLATIL DE LAMAIE - CITRUS LIMON PEEL OIL (INCI): ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa din planta Cytrus Lemon.  Principala caliate (externa) a acestuia este ca previne imbatranirea prematura a celulelor, fiind un puternic antiaging. Posibil alergen.

 

ULEI VOLATIL DE SALVIE - SALVIA OFFICINALIS OIL (INCI): ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa din planta Salviae Aetheroleum.  Actiunea acestuia: antioxidanta. Fara contraindicatii.

           

ULEI VOLATIL DE YLANG YLANG - CANANGA ODORATA FLOWER OIL (INCI): ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa. Fara contraindicatii pentru aplicatii externe.

 

ULEI VOLATIL DE PIN PINUS SILVESTRIS OIL (INCI): ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa din arbustul Pinus sylvestris). Desi actiunile sale externe sunt multiple, in acest produs este utilizat strict pentru mirosul barbatesc pe care il emana. Posibil alergen.

ULEI VOLATIL DE BUSUIOC - OCIMUM BASILICUM HERB OIL (inci): ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa. Este un puternic antiseptic la nivelul pielii si un bactericid mediu. Posibil alergen.

Cantitate: 20 ml.

0753 652 764 Luni-Vineri (09:30-17:30) - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, (09:30-17:30)

 


Detalii produs


Categorie: Produse Api-terapeutice

Producator: Prisaca Transilvania


Adauga un comentariu:

  •  

Produse similare


  
  


  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  


  

Marturiile clientilor

 

Nuci de macadamia crude Delicioase si crocante. Mi-au placut f mult. Nici nu se compara cu cele din comert care sunt cam rancede si uleioase. Mi-au...

Lavinia

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 
 
 PACHETE IMUNITATE